Standard Svensk standard · SS-EN 4855-02:2020

Flyg- och rymdteknik - Ekoeffektivitet hos cateringutrustning - Del 02: Ugnsutrustning

Status: Gällande

Köp denna standard

Standard Svensk standard · SS-EN 4855-02:2020

Flyg- och rymdteknik - Ekoeffektivitet hos cateringutrustning - Del 02: Ugnsutrustning
Prenumerera på standarden - Läs mer Dölj
Pris: 735 SEK
standard ikon pdf

PDF

Pris: 735 SEK
standard ikon

Papper

Pris: 1 176 SEK
standard ikon pdf + standard ikon

PDF + papper

Fler alternativ Färre alternativ
Provläs denna standard
Omfattning
This European standard describes a test procedure to identify performance characteristics and a weight rating of convection and steam ovens used on aircraft. Furthermore it describes the calculation procedure to determine an energy consumption index and a performance index. There is no direct correlation between the Eco efficiency and cooking performance in terms of food quality and appearance. The two index values represent the Eco efficiency.

Ämnesområden

Flygplan och rymdfarkoster Allmänt (49.020) Material och produkter i kontakt med livsmedel (67.250)


Köp denna standard

Standard Svensk standard · SS-EN 4855-02:2020

Flyg- och rymdteknik - Ekoeffektivitet hos cateringutrustning - Del 02: Ugnsutrustning
Prenumerera på standarden - Läs mer Dölj
Pris: 735 SEK
standard ikon pdf

PDF

Pris: 735 SEK
standard ikon

Papper

Pris: 1 176 SEK
standard ikon pdf + standard ikon

PDF + papper

Fler alternativ Färre alternativ

Produktinformation

Språk: Engelska

Framtagen av: Dykapparater, SIS/TK 635/AG 04

Internationell titel: Aerospace series - ECO efficiency of catering equipment - Part 02: Oven equipment

Artikelnummer: STD-80019860

Utgåva: 1

Fastställd: 2020-02-18

Antal sidor: 20