Livsmedelsmaskiner - Avsvålnings- och avhinningsmaskiner - Säkerhets- och hygienkrav
Status:
Gällande
Köp denna standard
StandardSvensk standard
·
SS-EN 12355:2022
Livsmedelsmaskiner - Avsvålnings- och avhinningsmaskiner - Säkerhets- och hygienkrav
Prenumerera på standarder med tjänst SIS Abonnemang. Genom att prenumerera får du effektiv åtkomst till gällande standarder och säkerställer att ditt företag alltid har tillgång till senaste utgåvan.
Läs mer om SIS Abonnemang
This document deals with all significant hazards, hazardous situations or hazardous events relevant to derinding, skinning and membrane removal machines, when they are used as intended and under conditions of misuse which are reasonably foreseeable by the manufacturer (see Annex D).
This document deals with the hazards which can arise during all the lifetime of the machinery (see EN ISO 12100:2010, 5.4).
This document is not applicable to derinding, skinning, and membrane removal machines for domestic purposes, hand-guided machines and table-top machines.
This document is not applicable to fish heading and filleting machines as described in EN 15467:2014.
This document is not applicable to derinding, skinning and membrane removal machines manufactured before the date of its publication.
Livsmedelsmaskiner - Avsvålnings- och avhinningsmaskiner - Säkerhets- och hygienkrav
Prenumerera på standarder med tjänst SIS Abonnemang. Genom att prenumerera får du effektiv åtkomst till gällande standarder och säkerställer att ditt företag alltid har tillgång till senaste utgåvan.
Läs mer om SIS Abonnemang